Taas on puikot suihkineet ja sukkaa on valmistunut telkkaria kattoessa. Enään en osaa istua vain sohvala jotta ei jotankin olisi kutimilla. Oon saanu aikaseksi miehen siskon lapsille villasukat. Pojalle tein vihreäsävysestä color nallesta joissa on tummanruskeaa nallea raitana. Lankaa näihin kulu 65g. Sukat ovat 34 numeroselle jalalle tehty.

Tytön sukat tein vaaleanpunaisesta alpakasta ja valkoista alppakkaa raidaksi. Näiden kutomiseen tarvitsin 2½ numeron puikot. Muutaman kerran menetin varmaan taivaspaikkani kun sääpuolia tuli ihan kiitettävästi. Että tämä lanka ei kuulu aivan niihin suosikkeihini.. Tässä sukkaparista kuva. Lankaa kulu 34g. terän pituus on 16cm.

Näiden jälkeen kaivelin lankalaatikkoani muistellen että sielä on vaippatarkotukseen alotetut villahousut olemassa..joista puuttu haarukka..Tarkotuksena oli tehä lyhyet housut mutta jotenkin ne lahkeen suut siten veny siihen saakka kun lakaa riitti. Lankana oon käyttäny merinon Loftia. Lankaa kului 106g. Ja niistä tuli pituudeltaan caprit mutta saa luvan kelvata. Nyt pääsivät suoraan kokeiluun. Eli katotaan kuinka käy aamulla onko sänky märkä vai ei..Tässä näistä housuista kuva ;)