Vilukissalta sain tämän tunnustuksen ja meemin. Tämä tunnustus tuli kyllä yllätyksenä ja pohdintaa aiheuttanu että mitkä viisi aistia ovatkaan niitä tärkeimpiä=) Mutta koitetaas kuinka tämä sujuukaan..

TUNNUSTUKSEEN KUULUVA HAASTE KUULUU NÄIN:

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.
 
Näkö: Erittään tärkiä. Vaikka lasit omistankin ja en niitä käytä..Kun en tartte kotona niitä nään sen verran hyvin.Mutta tuolla kylän raitilla sitten onkin noloa kun en tunne..ja lasit on kotona..noh onneksi tuttavat on siihen jo tottuneet,
 
Maku: Se on tärkeä tai meijän ruuista tulee järkyn makusia kun ei ite maista. Jopa lapset antaa kommenttia että on liikaa tai liian vähän mausteita..

Kuulo: joskus olisi kiva kun sais kuulolaitten pois päältä, kun isommat lapset nytääsee ja pienin karjuu..Mutta muuten se on tosi tarpeellinen väline.
 
Tunto: Tätä tarvitaan päivittäin. Muuten ei elämä sujuis tai sujuis mutta olis toki vaarallista jos ei tuntis yhtää mitään..
 
Haju: Sitä tarttee..mutta tietyille hajuille vissiin on tullu nii immuuniksi ettei kaikkia haista..;)
 
Mä haluan haastaa meemihin ja antaa tunnustukset:
Eevalle, Joka asuu siperiassa nykyään..ja sielä varmasti näitä aistia tarttee=), Piialle, jonka kanssa tulee ajoittain livemaailmassa parannettua maailmaa.., Marille,
Joka on vanha ystävä vuosien takaa;)
Eltus Joka keksii kaikenlaisia tuunauksia ja tekee erittäin hienoja käsitöitä.

On se vaan niin, notta tootta mulle kaikki tärkiöötä, mitä sitä peittelemähän, ja teijän kirjootuksia on kiva käydä lukemassa..