Niin lähetin ompelukoneen eilen illalla takasin kun tiistai iltana tein 3h töitä että sain nämä ommeltua jotenkin edes suotuisasti. Siskon pul-pintaiset liivin suojat meinas aivan jäädä tekemättä kun kone takkus ei ommellu eikä tehny sen jälkeen tavalliselle kankaalle yhtään mitään. Että päätin palauttaa koneen vaikka olisin saanut sen huoltoonkin viedä mutta mieleeni tuli että mitäs jos se sitten takkuaa tämän takuu ajan ja edelleen sen jälkeen. Ja sitten on paha mieli kun kone ei ompele kunnolla ja on kuitenkin ollut suht arvokas.

Jotta nyt vaihdoin merkkiä ja odottelen koska posti pate mahtaa tuoda mulle uuden koneen. Palasin entiseen tuttuun merkkiin. Joten elätän toivetta että se toimisi suotusasti. Sen jälkeen jos tämäkin takkuaa nii otan ja kävelen lähimpään ompelukone liikkeeseen ja ostan sieltä koneen.

Mutta tässä on siskon liivisuojat jotka ei meinaa kärsiä päivän valoa..

Ja itelleni oon alottanu sukan jonka toinen pari sai väistyä siskon vauvan nutun edestä..Mutta toinen pari on tulossa Sitten kirjaan kun valmiiksi saan että paljonko näihin kulu lankaa..