Äiti oli kotona siivonnut ja löytänyt kaappien kätköistä mun lankoja ja yhden kanavatyön jonka olemassa oloa en edes ole muistanut. Tämä oli vielä sellainen kanavatyö johon ei kuulunut lankoja ja ne olen ostanut markka aikana siihen sitten erikseen. enään en muista mitä kyseinen työ tuli maksamaan. Sielä oli myös sellaisia lankoja mitä en muistanu edes enään olevan. Ja kovasti sitä olin jo alottanu sillon ja kesken se oli jäänyt. Nyt olenkin sitä urakoinut ja ehkä mä sen saan valmiiksikin kuka tietää. Ja ne olen saanut joskus vuonna kivi ja kirves varmaan 18v sitte voi olla pitempikin aika enon vaimolta. Tässä nämä on ikuistettuna mitä kaikkea voikaan löytyä..Lanka on mohairia ja kumpaakin on tyttö sekä poikavärinä noin 300g. Ja kanavatyön langat ovat biancapuuvilla lankaa..suurin osa. Niin ja oli sielä kaksi isoa kerää akryylilankaakin..

Samalla kaapin siivouksellaan äiti oli löytänyt mun itteni ostaman joskus virosta pellavaliinan. Ja mä en muistanu ollenkaan. Toki olishan tuota liinaa tarvittu tässä muutamia kertoja jo mutta tulee sille käyttöä tässä tulevaisuudessa. Sillon se oli sielä halpa. Taisin maksaa 50mk siihen aikaan ja siitäkin on jo ainakin 10v. Nyt tuumasinkin äitille että mitään ei enään tämän jälkeen oteta vastaan..minne mä joudunkaan kaiken lankojen kanssa niitä on tässä siunaantunut sen verran paljon että nyt saankin ruveta langan osto lakkoon.

 

Hyvää alkavaa viikkoa sinulle. Me vietämme täällä hiihtolomaa tai isäntä ja lapset viettää ja minä alotan virallisesti työt.