Sain kuluneella viikolla kuulla että olin saanut osa-aika myyjän työpaikan Helmililja myymälästä Seinäjoelta. Töitä minulla on 2pv:nä viikossa ja sehän passaa kovastikin. Työt alkaa maaliskuun alussa. Että tässä onkin saanut miettiä miten tämä arki toimii ihan isännän kannalta se kun on nyt jäänyt työttömäksi ja on lasten kanssa kotona.  Mutta tämä pienikin tulo on tervetullutta meille. Jos vaikka se poikis joskus niin paljon että saisin olla koko viikon kerrallaan..noh se jää nähtäväksi. Samalla rupean kahdessa paikassa siivoamaan 2krt viikossa ja he ovat mulle työnantajina ja tämä tuli puun takaa en osannut ajatella että mulle sellasta tarjottaisiin mutta tähänkin tarjoukseen tuumasin että kyllä passaa.

Oon tässä myös kutonut yhdet isäntä sukat lisää mutta ne on päässy heti valmistuttuaan käyttöön isännä jalkaan. Ja niistä ei tämän vuoksi ole kuvaa mutta ovat samalanlaiset kun aikasemmassa postauksessa olevat miesten sukat..Eli siis tälläset. Lankaa näihin kulu 80g että onneksi oli yksien toisten sukkien jäljiltä olemassa pieni kerä että sain loppuun kudottua nämä sukat. Mutta täytyy todeta tettä nallen color lanka on kyllä riittosaa kun 150g kerästä tulee melkeen 2paria miesten matalavartisia sukkia.

Tätä lankaa täytyy vain käydä siikaamassa huomenna Alavudella halpahallissa jos vielä olis tukko..Saimme kutsun kihlajaisiin ja kun en muutakaan keksiny niin jäin miettimään että jos nämä sukat tekisin. Naiselle Emäntä ja miehelle isäntä sukat. Ei ainakaan tarvitsis ajatella että joku muu olis ostanu samaa.

Sairastupaa on  saanu pitää myös meijän pienimmäinen on sairastanu kovan kuumeen mutta onneksi siihen ei sillä kuulunut muuta. Toivottavasti ensviikolla ei tarttis kovin kovissa pakkasissa kulkea kun menoja on sovittuna vaikka mitä.

Hyvää Alkavaa viikkoa vai mites se menikään