Lisää sukkia oon tässä tehny. Ja  nyt meinaa aivan mokomat viiä mennessään. Täytyis keksiä että mitäs nyt sitten tekis noista langoista kun tahtoo olla vain yksi sitä ja yksi tätä..hmmm..lisää lankoja..eikös? :D.

Eli tässä on ullan sivuita ohje otettu ja sukkat saatu valmiiksi saakka. Sukka alotettiin kasi alotuksella ja tämän idean sain tästä blogista . Aivan niin kun sellaanen iili tuli että mikä tämä tällänen alotus ja miten se tehään. Hetken nettiä selasin ja tälläset sukat sitten löysin kera ohjeen Ullan sivuilta ja tässä ne ovat. Lankaa kulu näihin sukkiin joista tuli puolipitkät 86g. Lanka on nallen color lankaa ja sitä ei stten enään jäänytkään paljoa..ja yksi väristä nallea.

Sitten yksi ystäväni pyysi minua tekemään hälle pitkät sukat. Olenkin tehnyt hälle yhdet viimevuonna ja tälle vuotta tein toiset. Nämä sukat tuli seitsemästä veljeksen jättiraidasta. Lankaa näihin sukkiin kulu 168g. Näistä tuli pitkä vartiset. Tässä nämä..

Ja nämä lasten sukat viimeiseksi. Nämä on tehty Filona Sukkalangasta lanka oli hirmuisen mukavaa kutoa ja siitä tuli sukat nopeaa valmiiksi. Näihin kulu 55g ja nämä ovat koko 35 noin.

Hyvää Tiistaita sinulle =)