Nyt ollaan saatu kovasti nauttia suomen kauniista keväästä..Kun kaikki rupeaa vihertämään ja allergikot niiskuttamaan. En muista millon olisin tarvinnut näin aikasessa vaiheessa antihistamiinia. Nyt tuntuu että sais olla jotankin muutakin lääkettä että olo helpottuis. Mutta näillä mennään ja kovasti odottelen että koivu tulis kunnolla lehteen. Leppä onkin jo kukintonsa kukkinut onneksi.

Täällä elämä rullaa samaa rataa..Mitään valmista en ole nyt saanu tehtyä kun piha työt vievät kaiken ajan ja arjen pyöritys tässä työn ohella. En muistanutkaan minkälaista sompaamista tämä on kun kumpikin on töissä. Lapset luonnollisesti ovat nyt olleet isovanhempien hoidossa ja kovasti tykkäävät olla. Nyt vain pelkään että rasitetaan heitä liikaa.. Esikoinen rupeaa vain olemaan niin iso että hälle en tiedä saisinko edes hoitopaikkaa sen jälkeen kun koulu loppuu. Pienimmät saisin hoitoon jos niin haluaisin mutta toistaseksi on näin menty.  Mutta sonpailemista se vaatii ja monenlaisen huomioon ottamista.

Ihanaa kun on ollu näin lämmintä niin on lapset saanu kulkea pihalla erittäin vähissä vaatteissa. Vaikkin kohta saa taas kaivella vähän enemmän vaatetta heille päälle kun on luvattu kylmenevää säätä. Itselle tämä viileämpi ehkä on paljon mukavampi vaihtoehto mitä tämä jumalaton kuumuus. Huomasin sen vain tänään kun kävin luovuttamassa verta pitkän ajan jälkeen. Olo on ollut monta päivää niin raskas että päätin töistä lähtiessäni poiketa veripalvelussa naisia moikkaamassa ja samalla sitten antamassa 3 ihmiselle elämän eväitä. Kutsuja kun on sadellu viimeaikoina aika reippaasti laatikosta. Mutta en vain ole saanu aikaseksi mennä. Nyt sitten oli sopivast ovi auki ja olin päivän viimeinen asiakas..ja niin kun pienet kersat sain jäätelön ja mikä on sen parempaa näillä keleillä :D,

Hyvää loppuviikkoa!