Jaa-a mitäs kummaa meille kuuluukaan.. Meillä pienimmäiseltä otettiin tässä laaja ruoka-aine seula ja sieltä paljastu maitoallergia. Tämä tuli puuntakaa vaikka tavallaan sitä osas aavistellakin mutta kun tiedon sain niin tuntu että mitäs mä sille nyt annan. Netti on ollu kovassa käytössä ja maidottomia tuotteita on sieltä etitty ja kaupan hyllyistä paikannettu.  Että nyt koitettu sitten opetella mitkä on hyviä tuotteita arjessa. Ja niitä Hyviä tuotteita on löydetty jo jonkin verran ja maisteltu makaronilaatikkoa mikä on tehty kauraruokakermaan ja se laatikko oli iso mutta kaikille maistuu nii hyvin jotta sitä ei stiten jäänykkään. Pienin on myös ruvennu päästelemään ruokaa siihen malliin kitusiinsa kun tähän asti on ollu huonosyömänen niin nyt menee ja santsaa aina kun on tilaisuus. Ja nälkä on krooninen.  Että taitaa pikkunen ottaa tässä vielä kasvu pyrähdyksen.

Kävimme myös korkeasaaressa apinoita ja tiikereitä kattomassa. Kuvia ei tullu otettua yllätys kun on tuon sakin kanssa on aivan riittävästi jotta saa ne pysymään kuosissaan. Lapsille tais kaikista parasta olla kun viikinki ja siljalinen risteilijät lähtivät satamasta niin näkivät iisoja laivoja ja rajavartioston partiolaivan :D . Olimme siskon perheen kanssa reissussa ja nauroimme siskon kanssa että se siitä eläinten viehätykestä. Poijille oli tosi suuri juttu kun näkivät laivoja :D. Päivä oli lämmin mutta sopivan tuulinen jotta sielä jaksoo kiertääkin. Kovin on sokkeloinen kun vertasimme sitä ähtärin eläinpuistoon. Mutta kokemys ja elämys lapsille.

Koulut alkaa kohta ja pitäis ruveta harjottelemaan aikaista maata menoa ja varhaasta nousua jotta ei aivan oltais viikonpäästä silmä poskellaan kun pitää kouluun keskiviikkona nousta. koulutarvikkeet ja keskimmäisen koulupöytä on vielä ostamatta mutta eiköhän sekin tässä tule ostettua kun ehitään miehen kanssa  pitämään perhe palaveri ja saan sen mun kanssa kauppaa :D.

Tässä on jotakin valmistakin. Lakin tein kummitytölle suuremman kun edellinen oli pikkunen. Se meni toiselle kummilapselle jos vaikka sielä pääsis käyttöön. Tässä kuva pienemmästä mutta samanlainen on suurempi  hattu. kuvassa oleva on 60/68cm ja se minkä tein on kooltaan 74cm / 80cm ja lanka on samaa nob